Monaco

Colectia Monaco


Luxul, frumusețea, lucrurile speciale redau perfect atmosfera orașului Monaco. Colecția definește una dintre cele mai scumpe locații din lume și este destinată persoanelor rafinate, cu gusturi alese, pregătite să deguste doar bucate atent selecționate.

Bari

Colectia Bari


Viu și autentic, orașul Bari trebuie simțit, trebuie admirat, trebuie respirat. Produsele destinate bucătăriei italiene, remarcabilă prin simplitatea aromelor si totodata printr-o uriașa diversitate de arome și gusturi, invită gurmanzii la degustarea desăvârșită. Fie că e vorba de pizza, de paste sau de preparate proaspete din pește, ceramica colecției Bari se folosește doar însoțită de un vin ales cu atenție.

Cairo

Colectia Cairo


Forme rotunde, asemenea cupolelor moscheelor din metropolă, încărcate de exotism, în culori calde si luminoase, culori de de aur, nisip, fildeș si marmură. Aceasta este povestea Cairo, o tranziție între trecut, prezent și viitor.

Atena

Colectia Atena


Atena, locul de naștere al artei, științei și democrației, reprezintă o combinație remarcabilă de atenție la detaliu și vederi pitorești, toate permițând să fie refugiul perfect pentru familii sau grupuri de prieteni care își doresc momente de neuitat într-o ambianță specială. Piesele din această colecție completează perfect peisajul, fiind ancorate perfect în prezent.

Haga

Colectia Haga


Combinația între elementele colecției Haga se află într-o armonie perfectă. Amprenta energetică a culorilor speciale se reflectă în stările de suflet pe care ți le provoacă atunci când le privești.

Sydney

Colectia Sydney


Efervescența orașui a inspirat colecția cu același nume. Un geometrism aparte, care asociază nevoi funcționale și estetice și oferă mesei accente de stil în orice interior. Piesele redau aspectele urbane, de la tonurile șterse de gri ale orașului, la eleganța albului, până la turcoazul apei din port și vigilența galbenului din cromatica clădirilor.

Tokyo

Colectia Tokyo


Forma clădirilor din capitala asiatică a creat o colecție cu linii minimaliste, moderne și curate, într-un stil simplu și elegant, care se adaptează perfect stilului urban. Un mix de artă, arhitectură și design contemporan, care oferă o experiență unică de fine dining.

London

Colectia London

Piese cu o eleganță regală, inspirate din orașul cosmopolit, vibrând de istorie. O poveste vizuală fermecată despre ceramică și grandoare, despre dimensiuni și volum.

Oslo

Colectia Oslo

Suprafețele reflexive sau mate, bine conturate, sunt mixate cu forme naturale, pentru a crea efecte vizuale multiple și complexe, care ating perfecțiunea în arta ceramicii.