Ultimele Articole

Primele turnee naţionale câştigate de şahiştii albaiulieni

On: Tuesday, September 13, 2016 Hit: 1049
Juniorii Mihnea Costachi şi Iustin Ciorgovean s-au descurcat bine la acest început de an, câştigând primele turnee din 2014, chiar dacă antrenorul lor, Marius Ceteraş, nu a putut fi alături de ei.

Debut excelent de an pentru șahiștii din judetul Alba

On: Tuesday, September 13, 2016 Hit: 987
Chiar dacă antrenorul Marius Ceteraş nu a putut fi alături de elevii săi, juniorii Mihnea Costachi şi Iustin Ciorgovean au câştigat primele turnee din acest an.

Şahiştii Mihnea Costachi şi Iustin Ciorgovean învingători la Rm. Vâlcea

On: Tuesday, September 13, 2016 Hit: 952
Şahistii albaiuleni au debutat cu dreptul în anul 2014, Mihnea Costachi şi Iustin Ciorgovean impunându-se la Memorialul “Constantin Rădulescu”. 

Premianții Best of Business 2013

On: Tuesday, September 13, 2016 Hit: 877
Consiliul Judeţean Alba a organizat ieri la Ball Room – Alba Mall din Alba Iulia cea de a VII-a ediţie a evenimentului Best of Business, cadrul în care Consiliul Județean Alba oferă distincții pentru recunoaşterea şi evidenţierea performanţelor obţinute de operatorii economici cu capital românesc/străin din industrie, construcţii, servicii şi agricultură...

URBIS GRATES la Sala Unirii

On: Tuesday, September 13, 2016 Hit: 1127
Mircea Hava, primarul din Alba Iulia, le-a mulțumit astăzi, în numele locuitorilor orașului, reprezentanților mai multor societăți private din municipiu pentru “activitatea depusă în dezvoltarea și susținerea sectorului economic privat, pentru modul loial în care au slujit comunitatea.”

Familia Covaciu

On: Tuesday, September 13, 2016 Hit: 1785
Fostă directoare a unei fabrici de porţelan, Elena Covaciu a pus, în anii ’90, bazele unei fabrici de veselă de menaj, alături de cei doi fii ai săi, Cristian şi Cosmin. 

Compania IPEC și angajații ei deschid un fond de implicare comunitară

On: Tuesday, September 13, 2016 Hit: 1256
Cunoscută pentru seriozitatea și respectarea angajamentelor față de partenerii de afaceri, pentru aprecierea de care se bucură în plan național și succesul pe plan internaţional dobândit printr-un business care a crescut sănătos, pas cu pas, compania IPEC S.A. este unul din cei mai importanți angajatori din județul Alba, afacerea în continuă dezvoltare...
Showing 8 - 14 of 38 items